Membru Poftim+
Contul tău
Autentificare
Link pe e-mail
Scrie-ți adresa de e-mail și Poftim îți trimite un link de unică folosință.
Plată
Deschizi această plată?
Ai urmat un link de plată. Poftim trimite astfel de linkuri doar ca să repare o plată care nu a reușit.
Dacă nu ai cerut să plătești sau nu recunoști acest lucru, închide pagina. Nu s-a debitat nimic și nu se va debita nimic.
Verifică-ți e-mailul
Link trimis
Dacă acea adresă poate primi un link, va ajunge în scurt timp și va expira după 15 minute.
Cinci dispozitive folosite
Înlocuiește un dispozitiv Poftim+
Linkul tău de e-mail este valid, dar acest browser are nevoie de unul dintre cele cinci locuri de dispozitiv. Alege un dispozitiv vechi pe care să îl elimini și autentifică-te aici în locul lui.
- —
- Plus
- Se verifică
- Facturare
- Fără abonament
- Se reînnoiește
- -
Anulezi când vrei. Accesul continuă până la sfârșitul perioadei pe care ai plătit-o deja.
Poftim+ este programat să se încheie. Îl poți păstra și facturarea continuă ca înainte.
Poftim+ rămâne activ până la sfârșitul perioadei pe care ai plătit-o deja. Nimic nu se oprește astăzi și nu se mai debitează nimic.
Cele cinci dispozitive ale tale
Se verifică dispozitivele…
Scanează asta pe dispozitivul pe care vrei să îl adaugi. Aprobarea îi acordă unul dintre cele cinci locuri Poftim+ și ține minte în siguranță ambele dispozitive, pentru transferuri viitoare dintr-o singură apăsare.
Se așteaptă celălalt dispozitiv…
Datele tale
Poftim păstrează adresa ta de e-mail, numele dispozitivelor tale și starea abonamentului tău. Nu vede niciodată numele sau conținutul fișierelor, așa că nu există un istoric al transferurilor pe care să ți-l dea.
Ștergerea elimină adresa ta de e-mail, lista ta de dispozitive și înregistrarea abonamentului tău. Dacă ai Poftim+, abonamentul este anulat în același timp și îl păstrezi până la sfârșitul perioadei pe care ai plătit-o deja.
Odată produsă, nu mai poate fi anulată. Până atunci vei primi pe e-mail un link prin care o poți opri.